Billig tandläkare Uppsala

Du kan förutom billiga tandläkartider även hitta en domkyrka i UppsalaI den härliga studentstaden Uppsala finns det ett gäng tandläkare vars priser tåls att jämföras. Du kanske själv studerar vilket ofta innebär att man får hålla hårt i de pengar du får från CSN varje månad. Till tandläkaren bör man dock gå så varför inte titta här först för att hitta en billig tandläkare i Uppsala. Nedan ser du vår testvinnare i respektive kategori; basundersökning och rengöring, laga ett hål samt tandblekning.

 

Prisvärd undersökning Uppsala

Billig basundersökning

Lägsta pris på basundersökning i Uppsala hittade vi på Standbytid.se. Här kostar en basundersökning endast 350 kr. Grattis Standbytid och Åpraktiken som erbjuder en Garanterat Prisvärd Basundersökning!

 

Prisvärd lagning av karies Uppsala

Billig lagning av hålLägsta pris på lagning av hål i Uppsala hittade vi på Folktandvården Uppsala. Här kostar en lagning av ett hål endast 2065 kr. Grattis Folktandvården som erbjuder en Garanterat Prisvärd lagning av karies!

 

Billig tandblekning i Uppsala

Billig basundersökning

Lägsta pris på tandblekning i Uppsala hittade vi på Wallingatan 1. Här kostar en tandblekning inkl. professionell rengöring och undersökning endast 2800 kr. Grattis Wallingatan 1 som erbjuder en Garanterat Prisvärd Tandblekning!