Billig tandläkare – enklare jämförelse av tandvårdspriser!

Nu lanserar vi Billig tandläkare (billig-tandlakare.se) – ett nytt och smidigt sätt att jämföra tandläkarpriser i din stad. Till att börja med kommer vi erbjuda jämförelse av tandläkare i Stockholm, tandläkare i Uppsala, tandläkare i Malmö samt tandläkare i Göteborg.

Förutom jämförelse av priser på tandvård kommer sidan även att innehålla denna blogg. I bloggen kommer vi att på ett personligt sätt skriva om tandvård och framförallt om hur man kan komma undan lite billigare. För många är tandläkarkostnader en besvärlig utgift. Vi hoppas att kunna hjälpa dem så att de kan få god tandvård utan att det blir ett alltför stort hål i plånboken.

Flera sätt att sänka kostnaderna

Att jämföra priset på tandvård är bara ett sätt att sänka sina kostnader. Andra sätt som vi kommer att behandla i denna blogg är det statliga tandvårdsbidraget, utlandstandvård, kampanjer, sista minuten-tandvård m.m.

De olika sätten har sina olika fördelar och nackdelar. Genom att läsa denna blogg hoppas vi att du ska kunna hitta det sätt som passar dig bäst.

Besökarna kan hjälpa till

För att göra jämförelsen har vi samlat in prislistor från så många tandläkare som möjligt. Däremot händer det saker, nya tandläkare tillkommer och priser ändras. Därför ger vi dig som besökare möjlighet att rapportera in om du upptäcker att någon tandläkare saknas, eller om något pris inte skulle stämma längre.

Genom samverkan mellan besökare och billig-tandlakare.se kan vi tillsammans skapa en unik tjänst.

Hur gjorde man förr?

I nästa inlägg kommer vi att gå in mer på hur man gjorde förr för att jämföra priser på tandvård. De metoderna innefattar allt ifrån att ringa upp mottagningen och fråga om pris till andra webbtjänster för jämförelse av priser.

Publicerad i Blogg